Table & Beyond

E-commerceDevelopmentUX/UI

Table & Beyond

E-commerce

001

O projektu

Table & Beyond je projekat rebrendiranje online prodavnice. Table and Beyond je lider u rešenjima za hotelsku opremu, nudeći luksuzne setove posuđa, escajga, banket opreme, staklenog posuđa, kožnih proizvoda i menija za hotele, F&B i ugostiteljsku industriju u Dubaiju, UAE.

Naš zadatak je bio da izvedemo i osmislimo rebranding njihove postojeće online prodavnice. Urađen je kompletan rebranding celokupnog identiteta, a novi e-commerce je dizajniran da odgovara standardima novog vizuelnog pravca i uključi sve potrebne funkcionalnosti i grafičke elemente.

Crveni gradient
Table and beyond - Znak
Table and beyond - Tanjir

002

Idejno rešenje

Počeli smo i pre početka. Od „Coming soon“ stranice, uspostavili smo pravac i identitet, fokusirajući se na čistinu, puno beline i plavu boju sa zlatnim grafičkim elementima. Napravili smo online prodavnicu koja pruža user-friendly iskustvo za kupce, olakšavajući im navigaciju i kupovinu proizvoda. Sve je osmišljeno tako da kupac uvek zna gde se nalazi na sajtu, da je iskustvo prijatno, pregledno i da su sve potrebne informacije lako intuitivno dostupne. 

003

Ciljna grupa

Ciljna grupa su sofisticirani kupci koji cene visoki standard u domaćinstvu. Oni traže proizvode koji kombinuju estetiku i funkcionalnost, bilo da se radi o finom porcelanu, luksuznoj posteljini ili elegantnim rešenjima za osvetljenje. Ciljna grupa su ljudi koji žele da unesu luksuz i profesionalizam u svoje domove, kancelarije i druge prostore.

004

Tipografija

Table and beyond - Znak

005

Boje

U rebrandingu Table & Beyond, plave nijanse donose pouzdanost i smirenost, dok bele i sive boje dodaju čistoću i modernost. Dominantna plava pruža svežinu i profesionalizam, dok zlatni akcenti unose luksuz i sofisticiranost. Ova pažljivo odabrana paleta ne samo da izgleda elegantno, već intuitivno vodi korisnike kroz webshop, stvarajući kvalitetno vizuelno i funkcionalno iskustvo.

006

Ikonice i elementi

Crveni gradient

007

Funkcionalnosti

Lista želja, Gift Registry, galerija sa hotspotovima proizvoda, napredni filteri, mega menu za navigaciju, newsletter, on-page SEO, custom slajderi, personalizovane poruke za poklone, DHL integracija za praćenje isporuka, online plaćanje, reCaptcha zaštita, personalizovani email templejti, i jasno istaknuti povratak i garancija proizvoda.

Table and beyond - Znak
Izrada online prodavnice Table and beyond - Inspiracije - Mineweb Studio
Portfolio iphone

Tim koji je iza
projekta

Projektni menadžer

Uroš Miljković

Nemanja Radović

Kreativna direkcija

Nemanja Radović

Art direkcija

Igоr Popović

Nemanja Radović

Dizajn

Igоr Popović

Lead developer

Marko Zeković

Development

Marko Zeković

Stefan Stojanović

Ostali projekti

Beli gradient
Napravi svoj
Projekat
Biznis
Brend
Kontaktiraj nas!
Sarađuj sa nama