Web
programiranje

Programiranje je pravi jezik ljubavi. Nous aimons la programmation. Pravimo sve, od WordPress sajtova i web prodavnica do web rešenja po meri. 

Pored izrade softverskih rešenja, majstori smo i u održavanju, spašavanju iz nevolje i rešavanju zamršenih situacija.

Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Hero gradient
Svaki sajt je priča za sebe. Fokusiramo se na kvalitet, korisničko iskustvo i pravilan izbor tehnologije za vaš projekat. Pružamo vam podršku i konsultacije, osiguravajući da vaš sajt bude optimizovan, siguran i redovno održavan.
Kada kažemo WordPress, mislimo na: najbolji CMS, unikatna i fleksibilna rešenja, jednostavnost i samostalnost u korišćenju, podršku i nadogradnju, optimizovan kôd, kvalitetan SEO i integraciju sa društvenim mrežama. Bez obzira da li planirate da pokrenete sajt za svoj biznis ili razvijate kompleksnu e-commerce platformu, WordPress je pravi izbor koji može ispuniti sve zahteve vašeg online projekta.

Izrada WordPress WooCommerce sajtova sa fokusom na korisničko iskustvo, funkcionalnost, sigurnost i efikasnost sistema. Radimo na kreiranju rešenja koja su intuitivna za upotrebu kako za krajnje korisnike, tako i za administratore sajta. Naša specijalnost su internet prodavnice svih struktura – od monobrendova do složenih prodajnih sistema za online naplatu. Osiguraćemo da vaša online prodavnica bude prilagođena vašim poslovnim potrebama, uz podršku kroz svaki korak procesa – od ideje do realizacije.

Održavanje sajta je održavanje vašeg poslovnog ugleda. Naš angažman na vašem sajtu se ne završava njegovim pokretanjem. Pružamo uslugu podrške i održavanja kako bi vaš sajt uvek bio ažuran, siguran i u potpunosti funkcionalan. Naš tim konstantno radi na održavanju i unapređenju vaše web stranice, osiguravajući njenu stabilnost i efikasnost u svakom trenutku.
Optimizacija brzine vašeg sajta je ključna za osiguranje brzog i prijatnog iskustva za vaše posetioce. Naš pristup se fokusira na smanjenje vremena učitavanja i poboljšanje ukupne performanse. Radimo na tome da vaš sajt brže učitava, što je važno za vaše korisnike i za bolje pozicioniranje u pretraživačima. Bez korišćenja složenih tehničkih termina, naš tim će preduzeti sve potrebne korake kako bi vaš sajt bio brži i efikasniji, pružajući tako bolje iskustvo za sve koji ga posete.
Naša usluga čišćenja sajta od virusa uključuje detaljnu analizu i uklanjanje svih zlonamernih programa i štetnih kodova koji mogu ugroziti bezbednost vašeg sajta i podataka. Postupak obuhvata skeniranje celokupnog sajta, identifikaciju i eliminaciju virusa, kao i preventivne mere za zaštitu od budućih napada. Pored toga, pružamo preporuke za održavanje visokog nivoa sigurnosti, kako bi vaš sajt bio bezbedan i pouzdan za sve korisnike.

CRM razvoj

Razvijamo Custom CRM rešenja prilagođena zahtevima savremenog tržišta koja unapređuju poslovne procese i upravljanje odnosima sa klijentima. 

CMS razvoj

Razvijamo custom CMS rešenja koristeći Laravel koja omogućavaju jednostavno i efikasno upravljanje sadržajem, poboljšavajući vaše digitalno prisustvo i prilagođavajući se zahtevima modernog poslovanja.

LMS rešenja

Specijalizovani smo za razvoj WordPress e-learning sajtova koji efikasno prezentuju obrazovni sadržaj i olakšavaju proces učenja na daljinu.

Hero gradient

Naše tehnologije

Naš tim nudi sveobuhvatna rešenja u web programiranju, uključujući stručnost u front-end i back-end razvoju, sa fokusom na WordPress i custom rešenja koristeći Laravel.

Specijalizovani smo za razvoj web sajtova, web aplikacija, od LMS, CRM i B2B platformi i interaktivnih 3D konfiguratora, do API integracija, e-commerce sistema, kao i outsourcing usluga.

Imamo rešenje za sve vaše izazove.

Započni
projekat

Beli gradient
Outsourcing usluge

Naše Outsourcing usluge

Sa višegodišnjim iskustvom u web programiranju i ekspertizom u izradi web sajtova, online prodavnica i web aplikacija, naši programeri su više nego sposobni da odgovore na sve izazove u oblasti web developmenta. Imate projekat, ali vam nedostaje profesionalni tim koji će ga realizovati? Mineweb je idealan partner za agencije koje traže pouzdan outsourcing. Sa dugogodišnjim iskustvom i prisutnošću na međunarodnom tržištu, naš tim je sposoban da realizuje raznovrsne web projekate, smanjujući vaše troškove uz osiguran kvalitet usluga.

Ko može biti partner?

Partner može biti svako ko već ima ili ima potencijal da izgradi mrežu klijenata i kojem je potreban pouzdan tim za izvođenje projekata. Ova vrsta saradnje omogućava partneru da ima sve potrebno na jednom mestu i da se osloni na Mineweb tim koji se obavezuje na poštovanje rokova, etičko poslovanje, i koji preuzima odgovornost za uspešno izvršavanje projekata.

Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials
Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials
Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials
Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials Testimonials
Crveni gradient

FAQ

Naša usluga web programiranja uključuje razvoj WordPress sajtova, web prodavnica, kao i custom web rešenja. Takođe, pružamo usluge održavanja, spašavanja sajtova iz nevolja i rešavanja kompleksnih tehničkih problema. Kontaktirajte nas.
Da, kombinujemo razvoj sajta sa naprednim tehnikama on-page optimizacije kako bi vaša stranica bila dobro rangirana u rezultatima pretraživača i pripremljena za dalju SEO implementaciju.
Da, pružamo sajtove sa user-friendly CMS-om koji vam omogućava da samostalno ažurirate i menjate sadržaj sajta bez potrebe za tehničkim znanjem.
Naravno, vaš sajt može biti multijezičan! Pružamo uslugu prilagođavanja web sajta na više jezika, omogućavajući posetiocima izbor jezika za najbolje korisničko iskustvo. Ova opcija je idealna za proširivanje vašeg poslovanja i dostizanje novih tržišta bez jezičkih barijera.
Vreme potrebno za realizaciju projekta zavisi od njegove složenosti i zahteva. Nakon što razumemo vaše potrebe, moći ćemo da vam damo precizniju procenu vremena. Kontaktirajte nas za besplatnu procenu.

Da, potrebno je da nam detaljno objasnite prirodu potrebnih radova kako bismo mogli planirati i osigurati izuzetno besprekoran proces. Istražite naše usluge održavanja.

Da, imamo iskustvo u integraciji različitih usluga eksternih servisa, uključujući platne sisteme (Stripe, PayPal, Clover, Banka Intesa, ChipCard, Payten, Monri WSPay, NestPay, AllSecure…), alate za email marketing (MailChimp, Mailerlite, Klaviyo…), digitalni marketing (integracija kodova za Facebook Pixel, Google Analitiku, Google GSC…) , CRM sisteme, ERP sistem, Live Chat, itd…

Da, po vašoj želji naš tim može koristiti Elementor, vodeći WordPress page builder za izradu sajtova. Elementor omogućava brzu i fleksibilnu izradu web sajta od najjednostavnijih do najkompleksnijih projekata.

Da, specijalizovani smo za razvoj naprednih WordPress rešenja koja obuhvataju custom teme, pluginove, i kompleksne funkcionalnosti. WordPress platforma je fleksibilna i za razliku od većine drugih CMS-ova, nudimo vam kvalitet i mogućnost daljeg razvoja. Dovoljno je da nas pozovete i izložite ideju. Pogledajte našu uslugu izrade WordPress sajtova.

Da, nudimo mogućnost angažovanja web developera na puno radno vreme za individualni rad na vašim projektima.

Sarađuj sa nama