Održavanje
WordPress sajtova

Pouzdano i profesionalno rešenje

Kada napravite sajt, vaša avantura tek počinje. Održavanje vašeg WordPress sajta je ključno za njegov uspeh i sigurnost. Vaš web sajt treba da funkcioniše bez greške, bezbedno i efikasno. Sa sveobuhvatnim pristupom, naše usluge garantuju da je vaš sajt uvek ažuriran, siguran i spreman za posetioce. Naš cilj je da vam pružimo mir i sigurnost.

Prilagođeni paketi

Beli gradient

Starter paket

Idealno za mali biznis

Professional paket

Za eCommerce i LMS platforme

Custom paket

Za posebne potrebe

Niste sigurni šta vam je potrebno? Nema problema. Kontaktirajte nas, i zajedno ćemo otkriti idealan paket održavanja za vaš sajt. Bilo da je reč o malom blogu ili velikoj internet prodavnici, mi imamo rešenje

Imaš
pitanje?

Da li vam je potrebna pomoć i sa unosom sadržaja? Razgovarajmo! Pored tehničkog održavanja, tu smo i za sve vaše potrebe vezane za sadržaj.

FAQ

Održavanje WordPress sajta uključuje ažuriranje softvera, sigurnosne mere, backup strategije, optimizaciju performansi i upravljanje sadržajem kako bi se osigurala dugoročna funkcionalnost, sigurnost i performanse sajta.

Redovno održavanje poboljšava sigurnost, web performanse, zaštitu korisničkih podataka, optimizuje sadržaj i poboljšava SEO vašeg sajta.

WordPress CMS, teme i pluginovi trebaju biti redovno ažurirani radi sigurnosti i performansi, a preporučuje se provera i ažuriranje najmanje jednom nedeljno.

Iako je tehnički moguće, sajt koji se ne održava nosi rizike od bezbednosnih propusta, smanjenih performansi i potencijalnog nepredviđenog zastoja.

Redovno održavanje uključuje ažuriranja i sigurnosne mere koje štite sajt od hakera, malvera i drugih bezbednosnih pretnji.

Efikasno održavanje uključuje ažuriranje WordPressa, backup podataka, monitoring brzine i performansi, proveru i popravku slomljenih linkova, upravljanje korisničkim nalogima i pristupima, optimizaciju baze podataka i implementaciju sigurnosnih mera.

Neodržavanje sajta može dovesti do bezbednosnih ranjivosti, loših performansi, gubitka podataka i potencijalno ozbiljnih problema sa sajtom.
Google i drugi pretraživači favorizuju redovno ažurirane i dobro održavane sajtove, što dovodi do boljeg rangiranja u rezultatima pretraživanja.
Profesionalne usluge održavanja sajta osiguravaju redovna ažuriranja, sigurnost, optimalne performanse i korisničko iskustvo, znajući da je vaš web sajt u rukama stručnjaka.
Hero gradient
Vaš sajt je zaražen i hitno vam je potrebna pomoć?

Ne brinite, u MINEWEB STUDIO brzo i efikasno čistimo malvere i viruse, vraćajući vaš sajt u punu funkciju.

Reši
problem

Sarađuj sa nama