Digitalna marketing strategija

Vaša digitalna prisutnost treba da bude vidljiva i efektivna. Ukoliko ste umorni od prolaznih rešenja i želite konkretne rezultate koji rastu sa vašim biznisom, ključ je u sveobuhvatnoj digitalnoj marketing strategiji. Strategija vam pruža precizno mapiranje vašeg online puta – od temeljne analize do detaljnih akcionih planova, obećavajući vidljivost i stvarnu vrednost.

Hero gradient

Zašto vam treba strategija?

Zašto vam treba strategija

Da li vaš biznis u online svetu preživljava, životari ili živi? Ako želite da živi, daje rezultate, oduševljava kupce i da je pametniji od konkurencije – eee, onda vam ipak treba master plan.

Digitalna marketing strategija je upravo to.

Sveobuhvatan, kreativan i svež pogled na vaš biznis i njegov online život.

Njena uloga jeste da se na jednostavnom jeziku razjasni čemu se teži, kuda se ide i na koji način kako bi sve bilo koordinisano i imalo svrhu.

Beli gradient

A realno… Tu su i vaši problemi.

RASTETE

Da, rast je i problem koliko je blagoslov. Želite planski da radite i da delegirate digitalni marketing pouzdanim stručnjacima i partnerima.

NEDOSTAJE VAM DEO SLAGALICE

Imate svoje ljude koji odlično rade, ali vam nedostaje sveobuhvatna šira slika. Da je sve koordinisano, sa svrhom, da imate rezultate.

OPEKLI STE SE

Nećemo da se lažemo – postoji puno lošeg digitalnog marketinga. Želite da prestanete da lutate kroz lavirint loših odnosa, projekata i ideja.

NEMATE VREMENA

Prosto nemate vremena da sve sami osmislite i ispratite. Želite nekoga ko će se se potruditi, dati mnogo dobrih, kreativnih i kvalitetnih ideja, izaći iz kancelarije i završiti to.

Za ove probleme rešenje je kvalitetna digitalna marketing strategija.

Započni
projekat

Beli gradient
Zašto baš naša strategija

Zašto vam treba baš naša strategija?

Naše iskustvo je specifično – bili smo i veliki klijent i mala agencija. I mali klijent i velika agencija. I sve između (Žuća nije vrana, poznaje ekipu). Ne samo da znamo kako je to u vašim cipelama, već pokušavamo i da razumemo šta je to što vas pokreće i šta je to što motiviše rast biznisa. Zato strategije bez 50 slajdova i 20 radnih dana ozbiljnog rada ni ne počinjemo. Istražujemo. Analiziramo. Odgovaramo na sva moguća pitanja i izazove. Postavljamo ciljeve, osmišljavamo, kreiramo, kreiramo, kreiramo. Merimo i sprovodimo.

Šta obuhvata naša strategija?

Naš proces sastoji se iz pet glavnih koraka:

Gradient lopta
Gradient lopta
Gradient lopta
Hero gradient

Šta ne obuhvata naša strategija?

ŽARGONE I FENSI GRAFIKONE

Ne koristimo se uvijenim marketing jezikom i ne prodajemo maglu u formi strateških koncepata i stručnih argumenata.

RECIKLIRANE IDEJE

Ne postoje dve iste strategije. Pratimo proveren proces uz individualan pristup svakom klijentu. Recikliramo plastiku, ne i strategije – ponosni smo na to što možemo da kažemo da smo puni svežih i kreativnih ideja.

NEUSPEH DA PREPOZNAMO PROBLEME I IZAZOVE

Ako nakon 100 slajdova nismo uspeli da se razumemo i shvatimo šta su online problemi (biznisa, proizvoda, usluge) koje strategija treba da reši, onda ne znamo ni šta merimo ni zašto uopšte mi sve ovo radimo.

OPŠTE IZJAVE KAO ZAMENU ZA STRATEGIJU

Bavimo se problemima i kreiranjem strategije koja treba da ponudi jasan plan koji ih rešava. Želje, čestitke i pozdrave ostavljamo za svadbe.

Koliko košta naša strategija i koji je proces ukoliko se odlučite za nju?

od 2.000€ +PDV

Prvo se organizuje sastanak upoznavanja od

60 minuta

Zatim vam u roku od

24 sata

šaljemo sva pitanja koja imamo

Odgovarate nam na sva pitanja u roku od

72 sata

Analiziramo vaše odgovore i krećemo sa radom u roku od

24 sata

Vreme izrade digitalne marketing strategije je od

20 dana

Prezentujemo vam strategiju, master i akcioni plan od

100 slajdova
Sarađuj sa nama