Development

Snickers

Web aplikacija

001

O projektu

Napravili smo aplikaciju za Snickers brend koju su njihovi promotivni timovi koristili za svrhe visoko individualizovanih BTL promocija 1-na-1. Naš zadatak je bio da aktiviramo publiku na digitalan način kroz fizičko održavanje giveaway-a i prezentovanje novog ukusa Snickers čokoladice. Dizajn aplikacije je razvijan sa interaktivnim simulacijama kako bi se osiguralo optimalno korisničko iskustvo pre implementacije.

Kreirana je kao custom PHP/Laravel aplikacija za tablet uređaje sa backend sistemom za login prezentera, omogućavajući jednostavno praćenje i analizu promotivnih aktivnosti. Aplikacija je omogućila prezenterima da na licu mesta efikasno upravljaju promocijama, beleže interakcije sa korisnicima i prikupljaju povratne informacije. 

Crveni gradient
Izrada web aplikacija - Snickers - Čokoladica
Izrada web aplikacija - Snickers - Čokoladica - Emoji - Oči 1

002

Idejno rešenje

Naše rešenje je zasnovano na ideji da postoje dva tipa ljudi dok jedu slatkiše – oni koji osećaju krivicu i oni koji uživaju bez zadrške. Na šaljiv način, kreirali smo dve „maskote karaktera“, približavajući im novi kremasti ukus Snickers čokoladice sa malo kalorija. Dizajn je u Snickersovim tonovima, podeljen ekran sa dve boje koji vizuelno doprinosi polarizaciji dva tipa karaktera pri konzumiranju slatkiša.

Izrada web aplikacija - Snickers - Čokoladica
Izrada web aplikacija - Snickers - Aplikacija

003

Boje

004

Karakteri

Crveni gradient

Brend Snickers je prepoznao potrebu za modernizacijom svojih promotivnih aktivnosti i unapređenjem korisničkog iskustva tokom promocija. Kao renomirani brend, Snickers je želeo da implementira inovativno rešenje koje će omogućiti njihovim promotivnim timovima da efikasno i interaktivno komuniciraju sa publikom. Naša aplikacija je razvijena da ispuni ove potrebe, pružajući visoko individualizovano iskustvo koje podržava njihov brend i marketinške ciljeve.

005

Funkcionalnosti

Napravili smo custom PHP/Laravel aplikaciju za tablet uređaje sa backend sistemom za login prezentera/hostesa. Aplikacija omogućava prezenterima da se prijave, vode evidenciju i efikasno upravljaju promocijama. Sistem uključuje praćenje interakcija sa korisnicima, beleženje povratnih informacija i upravljanje giveaway-ima, čineći promocije organizovanijim i uspešnijim.

Snickers podloga
Snickers Funkcionalnosti

Tim koji je iza
projekta

Projektni menadžer

Uroš Miljković

Kreativna direkcija

Nemanja Radović

Art direkcija

Nemanja Radović

Dizajn

Igor Popović

Lead developer

Marko Bukovac

Developer

Marko Bukovac

Ostali projekti

Beli gradient
Napravi svoj
Projekat
Biznis
Brend
Kontaktiraj nas!
Sarađuj sa nama