Reina En Ti

UX/UIE-commerceDevelopmentLMS

Reina En Ti

Website

001

O projektu

Sve što je potrebno jednoj mladi pre venčanja može se naći na ovom mestu. Tako smo i mi dobili zadatak da napravimo web sajt Reina En Ti koji će uključiti sve aspekte planiranja venčanja, od venčanica, bidermajera, saveta pa sve do kurseva za mlade. Bilo je potrebno napraviti originalan luksuzan i elegantan web sajt tako da jedna mlada zna da je na pravom mestu od prvog susreta sa našim rešenjima na web sajtu.

Crveni gradient
Izrada web sajta za prodaju venčanica - Reina En Ti - Mlada - Element

002

Idejno rešenje

Cilj nam je bio da stvorimo web sajt koji prenosi sofisticiranost, udobnost i luksuz, bez da se utopi u moru modernog “premijum kiča”. Pažljivo odabrane fotografije i pesčani grain efekat stvaraju osećaj topline i dubine. Ikonice i ilustracije, dizajnirane sa tankim linijama, dodaju suptilnost. Kombinacija serifnih i sans-serifnih fontova doprinosi skladnom i prefinjenom vizuelnom identitetu, naglašavajući luksuz i sofisticiranost koje smo želeli da prenesemo.

003

Ciljna grupa

Devojke. Žene. Dame. Mlade koje planiraju svoje venčanje i traže sveobuhvatno, elegantno i luksuzno online iskustvo. Ciljna grupa obuhvata žene koje cene sofisticiranost i detalje u planiranju najvažnijeg dana u svom životu, i žele da im proces bude što jednostavniji i prijatniji.

004

Tipografija

Reina En Ti - Grid

005

Boje

Blage zemljane boje poput bež, braon, sive i blage narandžaste definišu dizajn, stvarajući čist i moderan stil. Ova paleta boja evocira osećaj smirenosti, što je savršeno za mlade koje žele da se osećaju opušteno i sigurno dok planiraju svoj veliki dan.

Izrada web sajta za prodaju venčanica - Reina En Ti - Cvet - Element

005

Ikonice i elementi

Crveni gradient

003

Funkcionalnosti

Web sajt uključuje napredni mega meni, prilagođeni tip posta za kolekcije, e-commerce, integraciju plaćanja karticama, i popup funkcionalnosti. Svaka funkcija je pažljivo osmišljena da pruži besprekorno korisničko iskustvo i olakša planiranje venčanja.

Reina En Ti - Održavanje društvenih mreža
Portfolio iphone

Tim koji je iza
projekta

Projektni menadžer

Uroš Miljković

Kreativna direkcija

Nemanja Radović

Art direkcija

Nemanja Radović

Dizajn

Igor Popović

Lead developer

Miloš Radovanović

Development

Miloš Radovanović

Nemanja Radović

Ostali projekti

Beli gradient
Napravi svoj
Projekat
Biznis
Brend
Kontaktiraj nas!
Sarađuj sa nama