Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge
Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge Naše usluge

Web dizajn

Ozbiljno se ložimo na dobar dizajn, inovacije, interaktivne sajtove i istraživanje. 🔥 Svaki projekat je novi izazov, a svaki izazov je novo iskustvo. Volimo izazove, volimo dizajn, a volimo i nova iskustva (korisnička iskustva). Ne igramo po klasičnim pravilima i svaki put kada pomislite da ste videli sve, mi uradimo nešto novo, nešto divlje.

U našem portfoliju ćete pronaći sve – od web sajtova za građevinske firme i agencije za nekretnine do web aplikacija, metaverse projekata i online prodavnice za dečije igračke.

Web programiranje

Programiranje je pravi jezik ljubavi. Nous aimons la programmation. Bavimo se programiranjem još od kada je izašao GTA San Andreas (hesoyam)… Pravimo sve, od WordPress sajtova i web prodavnica do web rešenja po meri. Verovali ili ne – nismo geekovi i gledali smo Star Wars pogrešnim redosledom.

Pored izrade softverskih rešenja, majstori smo i u održavanju, spašavanju iz nevolje i rešavanju zamršenih situacija.

Grafički dizajn

Grafički dizajn nije samo dizajn – to je revolucija! ⚡ Projektima pristupamo hrabro, kreativno, originalno i strateški precizno, transformišući svaki brend u umetničko delo bez standardne agencijske panike, drame, stresa, isfrustriranih osmeha i final-final-29.

Od štampe i pakovanja do brendiranja i digitalnog dizajna…. Možemo dizajnirati skoro sve jer smo tako u mogućnosti, a i volimo ono što radimo. ¯\_(ツ)_/¯

Imaš brif za
nas?

Digitalni marketing

Digitalni marketing je više od objavljivanja postova na društvenim mrežama. Svašta se danas zove „strategija”. Reč koju svi vole da koriste i od koje sve počinje. Mi pravimo personalizovani master plan, sa pravim ciljevima, koji čine da stvari zaista funkcionišu – i da, veoma smo dobri u tome. Recikliramo plastiku, ali ne i strategiju.

Ako ste mala ili velika firma, imate proizvod ili uslugu i niste sigurni šta i kako dalje, potrebna vam je pomoć i plan… Rešićemo. To je ono što radimo.

Sarađuj sa nama